1. شستن دست ها: در روزهایی که دست های خود را به طور مکرر با آب و صابون میشوید، بهتر است از آب گرم به جای آب سرد استفاده کنید. همچنین، پس از شستن دست ها از آنها خشک کنید و از استفاده از حولهها و آلتانا استفاده کنید.
2. استفاده از مرطوب کننده: پوست دست ها در معرض تماس مداوم با آب و صابون قرار دارند که ممکن است منجر به خشکی آنها شود. برای جلوگیری از این خشکی، از مرطوب کننده های مخصوص پوست دست ها استفاده کنید. انتخاب یک مرطوب کننده که حاوی عناصر مانند گلیسیرین، ویتامین E و روغن های طبیعی باشد، میتواند مفید باشد.
3. استفاده از کرم های محافظ: در صورتی که دست هایتان برای مدت طولانی در تماس با آب یا مواد شیمیایی قرار دارند، از کرم های محافظ قبل از آن استفاده کنید. این کرم ها میتوانند از خشک شدن و تحریک پوست دست ها پیشگیری کنند.
4. استفاده از دستکش: در هنگام تماس با مواد شیمیایی مانند مواد شستشو، مواد تمیزکننده و لوسیون ها، از دستکش استفاده کنید تا پوست دست ها از تماس مستقیم با این مواد محافظت شوند.
5. پوشیدن لوازم سنگین: در صورتی که با لوازم سنگین یا ابزار های محافظتی کار میکنید، مانند دستکش و گان ها، اطمینان حاصل کنید که لبه های تیز بر روی پوست دست ها قرار نمیگیرند.
6. مراقبت از ناخن ها: پوشیدن دستکش برای جلوگیری از شکسته شدن، شکسته شدن و خراشیده شدن ناخن ها، و همچنین تمیز کردن زیر ناخن ها به کاهش خطر عفونتها میتواند کمک کند.
7. مصرف آب کافی: مصرف آب کافی و نوشیدن مقدار کافی آب میتواند به ترطیب پوست دست کمک کند و پوست را نرم و زیبا نگه داشته باشد.
8. جلوگیری از قرمز شدن و حساسیت: در صورتی که پوست دست ها به صورت مکرر قرمز و حساس میشوند، از تماس با عوامل آلرژنی، مانند محصولات حاوی عطر و ریز درزها، پرواز غبار و همچنین تماس طولانی مدت با آب و صابون خودداری کنید.
9. خواب کافی و موارد سالمندی: خواب کافی، مصرف سالمندان و جوانان و حفظ تعادل در سبک زندگی میتواند به حفظ سلامتی و زیبایی پوست دست کمک کند.
مراقبت منظم و استفاده از محصولات مناسب میتواند باعث رطوبت و آرامش پوست دست ها شود و آنها را در برابر خشکی، تحریک و آلودگی محافظت کند